El nostre mètode

Les teràpies, tractaments i programes de Temps de Terra salut, es basen en aquests 6 principis:

Teràpies i tractaments per gaudir dels cavalls en un entorn natural i en llibertat. Com a treball terapèutic, autoconeixement emocional, comunicació amb el cavall o simplement un relaxant passeig enmig de la natura.

El dia comença amb ells... t'esperen per acompanyar-te!

TERÀPIES AMB CAVALLS

NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ

Nutrirem el cos amb allò que necessita adaptant la dieta als teus ritmes biològics. Passarem a ser conscients de com influeixen els aliments en el teu nivell d'energia, el teu estat físic, mental i d'ànim i en el rendiment del teu cos.

Cuidarem el cos amb l'alimentació que tu necessites.

Gestiona les teves emocions.

PSICOTERÀPIA EMOCIONAL

La psicoteràpia ens ajuda a superar els conflictes psicoemocionals a través d’una millor comprensió i gestió de les nostres emocions, acompanyat del psicòleg. Es resolen conflictes interns i trastorns per així poder desenvolupar la personalitat d’una forma harmònica.

L'esport i el moviment són una gran teràpia natural.

L'home necessita sentir dins seu la naturalesa.

VIURE I SENTIR LA FORÇA DE LA NATURA

RELAXACIÓ DEL COS

L'ESPORT

Relaxarem el cos i eliminarem blocatges. Ens endinsarem en un seguit de tractaments, descobrirem rituals individuals i personals creats principalment pel seu valor simbòlic ple de significat, que ens proporcionaran moments gratificants utilitzant productes seleccionats.

Ens enriquirem d'un món de sensacions que ens faran sentir l’atmosfera des del contacte amb la naturalesa fins a massatges a cos complet fets amb olis essencials per tal de descontracturar la musculatura bloquejada i recuperar el cos energètic. Aconseguirem una relaxació profunda del nostre cos físic i una recuperació del nostre estat energètic òptim.

Relaxarem el sistema nerviós , afluixarem la musculatura per una millor flexibilitat i fluidesa, corregirem postures i farem fluir la respiració amb la finalitat d'estimular i aconseguir un benestar general.

Treballarem rutines adaptades a les necessitats de cada persona sense importar el sexe, l’edat o la condició física actual.

La realització de qualsevol activitat física de forma constant, té un seguit d'efectes en el nostre organisme i en el desenvolupament físic, psíquic i emocional.

A Temps de Terra t'endinsaràs i viuràs dins la naturalesa, una relació entre l'ésser humà i la naturalesa ajuda a la recuperació i el benestar, és una necessitat física, psicològica i emocional. Augmenta el nostre potencial de salut i influeix en el nostre comportament.