Sent la família

SENT LA FAMÍLIA

Reconnexió emocional amb cavalls

SENT LA FAMÍLIA

Sessions en les quals la relació amb els cavalls ens servirà per a descobrir quins són els punts més forts i febles de la nostra unitat familiar i, a partir d’aquesta connexió amb l’animal, veure quins canvis podem realitzar, amb el suport d’un psicòleg, per tal de millorar aquells aspectes limitants que dificulten el nostre creixement i consolidació com a família, si és que n’hi ha. Es tracten conductes disruptives o impulsives, la manca d’atenció o bé les dificultats de comprensió entre pares i fills, segons el cas, a través d’un treball terapèutic on el cavall és el facilitador per a poder assolir els objectius desitjats.

 

 

Durada

1 h

Preu

Famílies fins a 4 persones: 100,00€

Què farem?

15': Explicació de les mesures de seguretat a tenir en compte per a relacionar-se amb el cavall. Introducció a l’etologia dels cavalls: com senten i com es relacionen.

30': Treball amb el cavall: aproximació i coneixença de l’animal, contacte físic i emocional amb el cavall i connexió entre ambdós.

15': Relaxació damunt del cavall i sentir de l’experiència del contacte

 

 

Què ens aporta?

Millorar l’autocontrol, l’atenció, el fer equip i l’autoconeixement emocional

Preu

Famílies fins a 4 persones: 100,00€

Durada

1 h

Es tracta d’una sessió de connexió i relaxació amb cavalls per a potenciar les capacitats emocionals de la família en conjunt i de cada un dels seus membres en particular, a través de l’autoconeixement individual, del rol que ostentem dins el nucli familiar, i de la pròpia família com a unitat, per tal d’assolir un creixement en tots els àmbits i que en surti reforçada. El contacte i respecte amb els animals i l’entorn natural de la finca suposen un marc idoni per a aquest tipus d’activitats de salut i benestar, de mans d’un psicòleg.

 

 

Què ens aporta?

Reforçar i/o modificar i redefinir el rol de cadascú i potenciar el nucli familiar .

Quan acabis el programa o el tractament si vols....no marxis!

Acaba de passar el dia a la vall: t'oferim menús, zones de relax i descans i tot tipus d'activitats.

Connexió i relaxació amb cavalls

COACHING EN BARRANCS

En el desenvolupament de l’activitat el psicòleg ajuda a conèixer la ment de cadascú i les vostres emocions en els moments difícils i de perill, i d’aquesta manera poder conèixer les barreres internes i externes, i trobar les eines necessàries per a superar les pors. El descens de barrancs requereix esperit de superació, sacrifici capacitat de lluita, compromís, tenacitat, perseverança, autoconfiança, companyonia, motivació, i una gran control de les emocions en els moments de risc. Així, cada membre de la família coneixerà les seves qualitats i aptituds, i a través d’aquest autoconeixement millorar les relacions familiars.

 

 

Preu

Famílies fins a 4 persones: 500,00€

Durada

5 h

Descens terapèutic

Què ens aporta?

Influeix definitivament en la relació amb els altres a tots nivells, assolint un entorn de confiança amb la família