Experiències en parella

EXPERIÈNCIES EN PARELLA

AUTO CREIXEMENT AMB CAVALLS

CONNEXIÓ I RELAXACIÓ AMB CAVALLS

Es tracta d’una sessió de connexió i relaxació amb cavalls per a potenciar les capacitats emocionals de la parella en conjunt i de cada un dels seus membres en particular, a través de l’autoconeixement individual i de parella per tal d’assolir un creixement en tots els àmbits de la relació. El contacte i respecte amb els animals i l’entorn natural de la finca suposen un marc idoni per a aquest tipus d’activitats de salut i benestar, de mans d’un psicòleg.

 

 

Durada

1 h

Preu

70,00€

Què ens aporta?

Treure la tensió acumulada gaudint i relaxant-nos amb els cavalls i la natura

Què farem?

15': Explicació de les mesures de seguretat a tenir en compte per a relacionar-se amb el cavall. Introducció a l’etologia dels cavalls: com senten i com es relacionen

30' : Treball amb el cavall: aproximació i coneixença de l’animal, contacte físic i emocional amb el cavall i connexió entre ambdós.

15' : Relaxació damunt del cavall i sentir de l’experiència del contacte .

 

Què cal dur?

Temps!

 

CREIXEMENT DE PARELLA AMB CAVALLS

CONNEXIÓ I RELAXACIÓ AMB CAVALLS

Sessions en les quals la relació amb els cavalls ens servirà per a descobrir quins són els punts més forts i febles de la nostra relació i, a partir d’aquesta connexió amb l’animal, veure quins canvis podem realitzar, amb el suport d’un psicòleg, per tal de millorar aquells aspectes limitants que dificulten el nostre creixement com a parella. Es tracten conductes disruptives o impulsives, la manca d’atenció o bé les dificultats de comprensió segons el cas, a través d’un treball terapèutic on el cavall és el facilitador per a poder assolir els objectius desitjats.

 

 

Durada

1 h

Preu

70,00€

Què ens aporta?

Millorar l’autocontrol, l’atenció i l’autoconeixement emocional

CONSULTA NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ

QUINA ÉS LA MILLOR PER A VOSALTRES?

Plans nutricionals depuratius entre dos.

GUIA BÀSICA D’UNA ALIMENTACIÓ SANA. Conèixer els diferents tipus de nutrients. Grups d’aliments. Necessitats nutricionals diàries. Seguir una dieta equilibrada.

DIETA PER A COMBATRE EL SOBREPÉS. Les calories, la estatura, l’activitat, el sexe i el pes. Aliments recomanats, aliments pocs recomanables, aliments aconsellats. Menús durant la setmana i els extres del cap de setmana.

ELS VALORS DE LA DIETA MEDITERRÀNIA. Aliments que la composen. Piràmide nutricional.

NUTRICIÓ I ESPORT. Recomanacions energètiques i de nutrients. Models de dieta (abans, durant i després de la competició o entrenament). Alimentació funcional o complementària.

ALIMENTS ECOLÒGICS. Que són els aliments ecològics. Avantatges. Productes del mercat (Temps de Terra)

ALIMENTACIÓ EN LA MENOPAUSA I A PARTIR DELS 65 ANYS. Recomanacions nutricionals. Models de dietes. Alimentació funcional o complementària

Durada

1 h

Preu

70,00€

Què farem?

El metge especialista en alimentació et farà un anàlisi i et recomanarà la dieta alimentària i el ritme que més et convé.

 

 

Què ens aporta?

Ens sentirem bé amb la dieta a mida que ens ha recomanat l'especialista.

Rendirem més i tindrem un benestar equilibrat.

 

CONSULTA PSICOLÒGICA EN PARELLA

Sessions terapèutiques amb un psicòleg on es guia a la parella per tal de trobar i treballar els potencials de cadascun dels membres, i d’aquesta forma poder superar els diferents estadis de dificultats individuals i de relació a nivell emocional, amb que ens topem en el nostre dia a dia. La psicoteràpia també ens ajuda a superar els conflictes psicoemocionals a través d’una millor comprensió i gestió de les nostres emocions i a obrir-nos a la parella facilitant la comunicació i comprensió, gràcies al treball dut a terme amb el terapeuta.

Durada

1 h

Preu

70,00€

Què ens aporta?

La regulació del nostre camp emocional per viure amb major equilibri la relació