Botiga i restaurant a Sant Gervasi

SANT GERVASI

BOTIGA I RESTAURANT

Horaris:

Dilluns a Divendres de 9:30h fins 21:00h

Dissabtes de 9:30h a 14:30h

Diumenge Tancat

 

Visita i assaboreix la cuina de la botiga, un espai decorat amb detall i amb estil rural que ens fa sentir que comprem productes que provenen directament de la terra.

 

VISITA I ASSABOREIX LA CUINA

L'OBRADOR DE TEMPS DE TERRA

A la botiga i restaurant podràs comprar productes frescos i elaborats, menjar per emportar i fins i tot, menjar-te'l allà mateix!

A l'obrador fem menjar preparat, des de cremes de verdures, brous, estofats, carns marinades, sucs de fruita, o aperitius, entre altres. Tot el residu que es genera a l'obrador es destina al menjar dels animals.

Produïm tot el que venem: fruites i verdures, però també carn de vedella o porc i també menjar preparat que fem amb aquesta matèria prima.

 

 

PRODUÏM TOT EL QUE VENEM

Els dilluns, dimecres i divendres són dies importants, són dies de recollida de fruites i verdures i tot l'equip prepara i envia des de la finca d'Amposta aquests productes fresquíssims que a la botiga esperen impacients.

També elaborem tota mena de productes amb aquelles fruites i verdures que han aconseguit un punt òptim de maduresa (melmelades, compotes, conserves, codonyat) o amb la carn criada a les nostres terres que l’oferim en plats precuinats que faran les delícies de qualsevol usuari que entengui la importància de menjar equilibradament i la de saber d’on provenen els aliments que consumeix.

Gaudeix d'un menjar que transmet un sentit compromís i responsabilitat amb el territori.