INTEGRADES EN EL LLOC

100%

SOSTENIBLE

AGRICULTURA i RAMADERIA INTEGRADES EN EL LLOC

ELS RITMES NATURALS

Temps de Terrra és un projecte que segueix la cultura de cultiu i cria sostenible de gran qualitat, conservant i enriquint el llegat sent fidels a l'estructura original de la finca. Un cicle natural i d'una agricultura integrada i autosuficient.

Amb esperit pioner i amb l'afany d'adaptar-se de manera amable i responsable a l'espai, Temps de Terra és un retorn als orígens sense abandonar els temps actuals i convertint-se en un referent de connexió entre la naturalesa i l'home. Sense alteració dels ritmes naturals, no fem res més que respectar els processos naturals i els ritmes de la terra en connexió amb l'home, d'aquí el nom: Temps de Terra.

RESPONSABILITAT SOCIAL I ECOLÒGICA

Amb molta dedicació i cuidant fins al més mínim detall, la Vall de Cabiscol és a dia d'avui un paratge d'arbres fruiters, oliveres, horts i espais de repòs que es conjuga amb la ramaderia més tradicional, amb animals que es crien a l'aire lliure i s'alimenten de farratge i cereals cultivats a la mateixa finca, o bé de les restes que genera la pròpia cadena de producció.

El cicle natural

Temporada de collita dels fruits

Sembres i collites a l'horta